Alaquàs presenta la VIIIª Edició del Certamen Nacional de Teatre ESCENALAQUÀS

Dimecres, 22 Juny 2022 15:07 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 131 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La companyia Carabau Teatre i l’Ajuntament d’Alaquàs han donat a conéixer les obres que formaran enguany el cartell de la VIIIa edició del Certamen Nacional de Teatre ESCENALAQUÀS que se celebrarà al Castell d’Alaquàs els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i Dani García, en representació de la companyia teatral han presentat un any més aquest certamen que amb el pas del temps s'ha convertit en tot un referent tant a nivell autonòmic com a nivell nacional a través de la qual s'ofereix la possibilitat de mostrar muntatges teatrals de qualitat artística notable en un lloc molt especial com és el claustre del Castell d'Alaquàs. Tot un referent de primer ordre de teatre aficionat.

 

L’Alcalde d’Alaquàs ha destacat que “EscenAlaquàs és una de les propostes culturals més atractives que ofereix Alaquàs perquè el teatre sempre ha sigut molt important per al municipi i la mostra és l’Escola de Teatre Juan Alabau. A més, aquest certamen està vinculat al Castell Palau, com a monument de referència. Poder gaudir de teatre de qualitat en les nits d’estiu al claustre del Castell és una de les experiències més atractives i recomanables que es poden contemplar al nostre entorn. Felicitem Carabau Teatre per la seua iniciativa i per la qualitat del seu treball”.

 

Les obres que enguany es representaran van ser seleccionades l’any 2020 d’entre un total de 110 propostes teatrals nacionals presentades. El festival s'iniciarà el dijous 30 de juny a les 22:30 hores amb "TEMPO", de la companyia Inhabitants de Lleida Les representacions continuaran el divendres 1 de juliol a les 22:30 hores amb "AY, CARMELA" a càrrec de la companyia La Otra Parte Teatro de Madrid. El dissabte 2 de juliol a les 22:30 hores li arribarà el torn a "EL CRÉDITO" de la companyia Squizo Tetaro de Còrdova. Després d’aquesta actuació es donarà pas al lliurament dels premis i la clausura del certamen.

 

El certamen es completarà amb la representació de tres peces de microteatre que tindran lloc el divendres 1 i dissabte 2 de juliol a les 19:30, 20:00 i 20:30 hores. Aquestes peces són: “UNA TARDE DE CINE”, a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre d’Aldaia EMTA; “QUÈ PASSARÀ?” de l’Escola Municipal de Teatre Joan Alabau i “AUTO, MÓVIL” de CON T DE TEATRO DE QUART.

 

El preu de l'entrada per assistir al certamen és de 8 euros per representació i per a veure totes les representacions es pot adquirir un abonament per 15 euros que inclou l’entrada a totes les obres i microteatres. Cal destacar que cada actuació de microteatre té una capacitat màxima de 20 persones.

 

Les entrades i els abonaments es poden adquirir a través de l’espai de reserves de la pàgina web municipal www.alaquas.org/entradas o la taquilla del Castell els dies els dies 27, 28 i 29 de juny de 19 a 21 hores, el 30 de juny de 21:30 a 22:30 hores i els dies 1 i 2 de juliol de 18:30 a 19:30 hores i de 21:30 a 22:30 hores. El pagament és exclusiu amb tarjeta. Per a més informació es pot consultar la web www.escenalaquas.com i el perfil oficial www.facebook.com/escenalaquas/.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dimecres, 22 Juny 2022 15:10