Alaquàs inaugura la Piscina d'Estiu amb una programació lúdica per a tots els públics

Dilluns, 04 Juliol 2022 15:44 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 117 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alaquàs va inaugurar el passat divendres 1 de juliol la Piscina d’Estiu. Més de mil veïnes i veïnes han pogut gaudir de les instal·lacions durant aquest cap de setmana i de la programació especial organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs.

 

L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit més de 250.000 euros en la millora de les dues piscines per tal de fer-les accesibles i dotar-les de més serveis per a la ciutadania. La piscina infantil s’ha convertit en una piscina lúdica en la qual s’ha invertit més 125.000 euros. Les obres han consistit en la remodelació i millora del vas de la piscina per tal de fer-lo més accessible i segur per a les xiquetes i els xiquets i la dotació de diversos jocs aquàtics.

 

En la piscina gran s’ha invertit més de 134.000 euros que s’han destinat a a diferents actuacions. Per una banda s’ha remodelat una part del vas de la piscina per tal de fer-lo més accessible amb una entrada amb escales en la qual s’ha reduït la profunditat. A més, s’ha renovat el xapat de tota la superfície per facilitar el seu manteniment s’ha realitzat la preinstal·lació per a la futura instal·lació d’un tobogan familiar previst per a l’any vinent.

 

Les activitats es van iniciar a les 16 hores amb una festa infantil amb inflables aquàtics per a xiquetes i xiquets menors de 14 anys. A partir de les 18:30 hores es va iniciar una masterclas d’aquafitness i a partir de les 20 hores es va obrir al bany lliure amb una sessió de música electrònica a càrrec dels dj's Alba DM Dj i MV. Durant la vesprada van passar per les instal·lacions un total de 410 persones, a les quals es van sumar posteriorment les més de 300 persones inscrites a la Caminada.

 

La piscina es va obrir ja en horari habitual el dissabte 2 de juliol amb l’entrada de 340 persones i el diumenge 3 de juliol va comptar amb un aforament de 527 persones. La piscina estarà oberta fins al 31 d’agost de dilluns a divendres d'11 a 19 hores i dissabte, diumenge i festiu d'11 a 20 hores. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada en línia a través d’aquest enllaç www.alaquas.org/citas_espacios o en taquilla. El pagament es realitza amb targeta bancària.

 

Totes les tarifes tarifes de bany lliure així com les bonificacions i la normativa ací es pot consultar ací: https://www.alaquas.org/url/0e86uq.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs