Alaquàs celebra la primera Festa de Futbol Inclusiu

Dimarts, 05 Juliol 2022 13:09 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 104 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Poliesportiu Municipal del Terç va acollir el passat dijous 30 de juny la primera Festa del Futbol Inclusiu organitzada pel C.F Sporting Alaquàs Inclusiu amb gran èxit de participació.

 

Es van donar cita un total de 130 esportistes dels equips: C.F Sporting Alaquàs, Levante UD, Adixi Xirivella CF, i València C.F. La jornada va estar marcada per la participació, l’esportivitat i el lema “Tots juguem, tots guanyem”. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Esports, Fran Evangelista, la Regidora de Benestar Social, Elena Solís i la Regidora d’Educació, Marian Espert, van estar presents en la festa.

 

El Sporting Alaquàs Inclusiu és un projecte sense ànim de lucre dirigit a persones amb diversitat funcional per tal d’oferir-les una activitat física en un entorn agradable. Està format per 60 persones amb edats a partir dels 8 anys i més de 60 anys. L’objectiu és millorar la qualitat de vida i lluitar per un món en què totes les persones aconseguisquen el seu ple desenvolupament. En el projecte treballen persones voluntàries amb coneixements de diferents disciplines com la psicologia, l’esport i el treball social.

 

Des del club es vol agrair la participació de totes les persones que han col·laborat per a fer realitat aquest dia.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs