Més de 60 esportistes participen en el Campus Gayà d'Estiu d'Alaquàs

Dijous, 07 Juliol 2022 12:26 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Més de 60 esportistes d’Alaquàs i d’altres municipis valencians van participar del 27 de juny a l’1 de juliol en el Campus Gayà d’Estiu organitzat per l’Escola de Futbol Municipal d’Alaquàs gestionada per l’Associació de Futbolistes del València C.F.

 

L’activitat principal del campus va ser el futbol que va comptat amb entrenaments impartits per l’equip de professionals format per entrenadors de primer nivell. Els entrenaments es van completar amb tota una sèrie d’activitats com inflables futbolers, porter volador, spiribol, concurs de plakks i altres sorpresas en les quals el futbol va ser el protagonista.

 

Una de les jornades més emocionants va ser la del dijous 30 de juny quan, quan van rebre la visita dels jugadors del primer equip José Luis Gayà i Hugo Guillamón. Va ser en una jornada de convivència celebrada amb les diferents seus dels Campus Gayà de Pedreguer i Simat.

 

Aquest Campus se celebra cada estiu a Alaquàs i està dirigit a les xiquetes i els xiquets d’entre 4 i 16 anys. Es tracta d’una experiència esportiva que té per objectiu principal la formació integral dels participants, tant a nivell esportiu com educatiu, per a continuar transmetent els valors de l’escola amb un estil de vida saludable.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs