Lara Gombau Cano guanya la quarta edició del Concurs de Grafits d'Alaquàs

Dimarts, 19 Juliol 2022 12:00 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 124 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La jove Lara Gombau Cano ha sigut la guanyadora de la quarta edició del Concurs de Grafits. Alaquàs Art Urbà convocat per la Regidoria de Joventut i Cooperació Internacional de l’Ajuntament d’Alaquàs.

 

El comité de valoració, format per l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Joventut, Javi Antúnez, la Tècnica d’Igualtat a l’Ajuntament d’Alaquàs, Mila Socuéllamos, el Tècnic de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), Manolo Martínez, el Tècnic de Joventut, Juan Granados, la representat del Consell de Dones d’Alaquàs, Mª Ángeles López Mínguez i la integrant del grup Special K, Vanesa Martínez, es va reunir ahir dilluns per a estudiar tots les propostes.

 

Aquest certamen es convoca des de fa quatre anys amb l’objectiu d’oferir al públic jove creatiu l’oportunitat de plasmar la seua particular manera de fer art en forma de grafit en diverses zones d’Alaquàs per tal de contribuir al seu embelliment i al seu reclam turístic. Per això, el grafit de la guanyadora, que s’executarà abans que finalitze l’any 2022, lluirà en el mur de 56 metres de longitud que s’ubica al col·legi públic Bonavista, enfront de la carretera comarcal CV-403.

 

La temàtica del concurs d’enguany va ser elegida en commemoració del 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull, que commemora els disturbis de Stonewall que marquen l'inici de les reivindicacions del col·lectiu LGTB amb l'objectiu d'avançar en la construcció d'una societat més diversa, justa i igualitària.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs