Un total de 15 persones voluntàries participaran en els Punts Violeta que s'habilitaran en les Festes Majors 2022 d'Alaquàs

Dimecres, 20 Juliol 2022 15:13 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un total de 15 voluntàries i voluntaris participaran enguany en els Punts Violeta que l’Ajuntament d’Alaquàs habilitarà en els actes amb major afluència de públic de les Festes Majors 2022. Es tracta d’una iniciativa sorgida fa 4 anys per tal de contribuir a gaudir d’unes festes lliures de violència masclista.

 

Ahir dimarts 19 de juliol es va celebrar la sessió de formació i capacitació necessària per a poder formar part d’aquests punts i conéixer més a prop els conceptes bàsics, normatives i funcionament d’aquest recurs amb l’objectiu d’oferir la millor resposta davant qualsevol situació que es puga plantejar. En ella hi van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i la Regidora d’Igualtat, Elena Álamo.

 

En els punts s'oferirà informació i assessorament en matèria de violències masclistes, especialment les agressions sexuals. S’ha previst la seua habilitació en el Festival de Paelles i en els diferents concerts i discmòbils.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs