Els Moros i Cristians Perolers d'Alaquàs presenten els Capitans i Capitanies 2022

Dilluns, 29 Agost 2022 15:03 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 154 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Associació de Moros i Cristians Perolers d’Alaquàs va celebrar el passat divendres 26 d’agost l’acte oficial de presentació dels Capitans i Capitanies de l’any 2022. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora de Festes, Sandra Conde i regidores i regidors van estar presents en l’acte.

 

Les Capitanies de l’any 2022 són Capitania Cristiana Regne de Lusitania amb els capitans Laura Tébar i Adrián Tornero i Capitania Mora Els Ollers amb Nuria Bessó i Paco Pons. En l’acte es van acomiadar a més les Capitanies de l’any 2019/2021: Capitania Cristiana Filà Cordovesos i Capitania Mora Filà Al-Zhamora. L’encarregada de felicitar i agrair el treball de les capitanies eixints així com animar les capitanies entrants va ser la presidenta de l’Associació de Moros i Cristians Perolers, Pilar Carcelén.

 

Comença així la Festa dels Moros i Cristians que va continuar el dissabte 27 d’agost amb la Nit de Càbiles i Masets i que continuarà el dissabte 3 de setembre amb una Festa Infantil al parc del Roser amb castells unflables, el dissabte 10 de setembre amb la Nit de l’Olla a la plaça de al Constitució amb revetlla amenitzada per l’orquestra ZIPPY ZAPPERS i el diumenge 11 de setembre tindrà lloc la Conquesta del Castell amb parlament i batalla. El divendres 15 de setembre a les 21 hores tindrà lloc la Nit Mora i Cristiana amb entraetes i a partir de les 00 hores discomóvil al parc del Roser. L’Entrada de Moros i Cristians tindrà lloc el dissabte 17 de setembre.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dilluns, 29 Agost 2022 15:05