L'Oficina d'Objectes Perduts d'Alaquàs rep en els últims mesos més d'un centenar d'objectes

Dimarts, 20 Setembre 2022 12:07 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 75 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Oficina d’Objectes Perduts d’Alaquàs ha rebut en els últims mesos una gran quantitat d’objectes perduts de valor, principalment durant les Festes Majors. Per aquest motiu, des de la Policia Local d’Alaquàs es vol recordar que la ciutadania té al seu abast aquet servei les 24 hores del dia durant els 365 dies de l’any.

 

En ella es poden trobar actualment més d’un centenar d’objectes, alguns de valor com una consola o una tablet. Hi ha també telèfons mòbils, carteres i claus extraviades així com ulleres de sol, cascos de motoristes, catifes i altres elements.

 

Des de la Policia Local d'Alaquàs es recorda que és d'obligació legal depositar tot objecte de valor perdut trobat en la via pública en l'oficina d'objectes perduts corresponent al municipi on s'ha trobat. En el cas de troballes sense aquest lliurament es pot fins i tot cometre fins a un delicte d'apropiació indeguda. Cal destacar a més que qualsevol persona que trobe un objecte de valor i l'entregue en objectes perduts podrà reclamar transcorreguts els terminis legals la propietat d'aquest. També es recomana en casos de pèrdua de terminals telefòniques denunciar la pèrdua fent constar l’IMEI en la denúncia, la qual cosa facilita la seua posterior recuperació.

 

El procediment per a reclamar algun objecte perdut consisteix en la personació i identificació del seu titular, que haurà de justificar de manera fefaent la seua propietat amb l'aportació de factures, contractes o qualsevol altre document o mitjà admés en dret que demostre la mateixa, moment en el qual es procedirà a fer-li lliurament d'aquest.

 

A més, i per a evitar desplaçaments innecessaris, l'Ajuntament d'Alaquàs ofereix la possibilitat de consultar els objectes depositats en el tauler d'anuncis de la web municipal en un llistat que s'actualitza de manera trimestral.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs