Alaquàs planta 80 noves espècies en diferents carrers

Dimarts, 04 Octubre 2022 15:48 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 96 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alaquàs, amb la col·laboració del Taller d’Ocupació “T’Avalem Alaquàs Sembrant Futur” i “Alaquàs, Llavors de Futur” i sota la coordinació del l’equip jardineria de Serveis Urbans, està realitzant aquests dies treballs de plantació en diferents zones del municipi que no comptaven amb arbrat. L’actuació compta amb un pressupost de 14.520 euros a càrrec dels Plans d’Impuls en el Medi Ambient-Canvi Climàtic (PIMA-CC) per a l’exercici 2021/2022.

 

L’objectiu d’aquesta actuació és dotar d’arbrat carrers que no tenien. Per això, s’han plantat diferents espècies al carrer Conca, carrer Antonia Maria d’Oviedo, carrer Santa Anna, Avinguda Blasco Ibáñez, avinguda General Palafox, carrer Majòlica i carrer Xirivella. Les espècies que s’han plantat són: Callistemon 'Captain Cook', Cinnamomum camphora, Fraxinus angustifolia, Koelreuteria paniculata, Morus alba var. Fruitless i Pyrus calleryana.

 

Aquesta actuació forma part dels treballs realitzats per l’Ajuntament d’Alaquàs per a la millora i adequació dels espais del municipi dins de la seua política de respecte cap al medi ambient i l’entorn verd urbà. L’objectiu d’aquesta actuació és dotar Alaquàs de més zones enjardinades i millorar l’ecosistema, augmentar la biodiversitat i conscienciar la ciutadania de la importància del respecte cap a aquestes zones.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs