L'Associació de Comerciants d'Alaquàs celebra la Nit de CAdA i reconeix els comerços més destacats

Dilluns, 14 Novembre 2022 15:12 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 285 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Auditori Nou d’Alaquàs va acollir el passat dissabte 12 de novembre la Nit de CAdA, l’acte més especial de l’Associació de Comerciants d’Alaquàs que després de 2 anys s’ha recuperat per tal de premiar les comerços més destacats per la seua trajectòria, qualitat i innovació.

 

L’acte, en el qual van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora de Comerç, Sandra Conde, la presidenta de l’entitat, Susana García i la vicepresidenta, MªCarmen Roig, es va iniciar amb la presentació dels nous establimets associats, que van rebre un socarrat de benvinguda.

 

A continuación es van lliurar els premis més destacats. En la categoria Premi a la Qualitat, el guardó va ser per al Centre de Fisioteràpia i Exercici Terapéutic Movyment Clínica Moret, en reconeixement al treball desenvolupat en el centre. Va recollir el premi José Moret. En la categoria Premi a la Innovació, el guardó va ser per al comerç L’Hortet, en reconeixement al producte i atenció oferida al seu negoci. Va arreplegar el seu premi Mercedes Nieto. Els Premis a la Trajectòria Comercial van ser per a Ferreteria Simarro i per a Perruqueria i Estètica Palop, un guardó que reconeix la tasca d’aquests dos comerços des de l’any 1978. Van arreplegar el premi José Luís García i Dolores Sánchez en el primer cas i Teresa, Carmen i Pepa Palop, en el segon. Es van lliurar també Premis per part de Caixa Popular i es va relitzar un sorteig d’una tarjeta regal de 100 euros entre els comerços assistents.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs