Alaquàs continua realitzant enquestes als instituts i centres de formació per a l'elaboració del I Pla Jove

Dilluns, 21 Novembre 2022 11:11 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 110 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Alaquàs ha visitat durant les primeres setmanes del mes de novembre les aules de batxillerat i graus formatius dels instituts d’Alaquàs així com les del Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d’Alaquàs i del Centre de Formació Municipal Francesc Ferrer Martí per a dur a terme enquestes per a conéixer les demandes, necessitats, problemes i interessos que té actualment la població jove i poder realitzar el I Pla Jove Municipal d’Alaquàs.

 

Durant aquestes visites s’han realitzat un total de 338 enquestes que se sumen a les 935 elaoborades durant el mes de maig amb l’alumnat de primer a quart de l’ESO i a les que també s’han anat recollint gràcies a la difusió realitzada a través de les diferents accions i activitats del Departament de Joventut com són les bústies de suggerències, els grups de discussió convocats i els correus electrònics rebuts.

 

Aquesta activitat és un pas endavant en l'elaboració del I Pla Jove Municipal d'Alaquàs, un compromís assumit per l'Ajuntament d'Alaquàs amb la població jove per tal de millorar les seues condicions de vida i els serveis que s'ofereixen i donar resposta a totes les seues inquietuds i motivacions. L’objectiu és conéixer la situació actual de les persones joves en tots els àmbits de la vida que permeta investigar i posteriorment realitzar un diagnòstic per a oferir oportunitats de millora a la joventut i definir així la llista de prioritats, estratègies d’actuació i pla a seguir.

 

Totes les persones d’entre 12 i 30 anys que ho desitgen poden fins al 30 de novembre realitzar aquesta enquesta ciutadana en línia que es troba disponible en tots els canals oficials de l’Ajuntament d’Alaquàs. El sondeig ha sigut també distribuït per totes les associacions i col·lectius que treballen amb públic jove així com en tots els centres educatius de secundària i de formación de persones adultes. Es pot accedir també des d’ací:

 

Valencià: https://forms.gle/aDXNVQbueQ7reibN7

Castellà: https://forms.gle/fcAkoCV9hDBJwjta8

 

Informa Nou Horta. Alaquàs