Alaquàs acull amb èxit la final de la XXIIIa edició de Ral·li Ciutat de València, Memorial Javi Sanz

Dilluns, 28 Novembre 2022 14:31 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alaquàs va acollir amb èxit el dissabte 26 de novembre la final de la XXIIIa edició del Ral·li Ciutat de València, Memorial Javi Sanz així com el lliurament de trofeus. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Esports, Fran Evangelista i la Regidora de Festes, Sandra Conde, van ser els encarregats de lliurar els trofeus junt amb les entitats organitzadores.

 

Els valencians Toni Ariete i Noemi Garrido van guanyar el ral·lie i es van proclamar Campions de Ral·lis de la Comunitat Valenciana 2022. La segona posició va ser per al murcià Carlos Córdoba copilotat per Diego Fuentes. El tercer classificat va ser per a Fernando Ponce i Nacho Aviñó.

 

Pel que fa als Històrics, l'alacantí Pepe Santamaría amb Pablo Uclés a la dreta es van alçar amb la primera posició dels vehicles Històrics anteriors a l'any 1981, i per tant es proclamen Campions autonòmics absoluts d'Històrics Pre-81 de l'any 2022.

 

Dels 50 participants en la categoria del Ral·li de velocitat que estaven inscrits, tan sols 26 d'ells van arribar al final d'aquest, la qual cosa dona una idea del dur i complicat que ha estat el nou recorregut ideat pel Comitè Organitzador de la prova, composat per 10 Trams Cronometrats, més de 430 Km de recorregut i gairebé 140 Km. d'ells cronometrats.

 

Pel que fa a la categoria de Regularitat, en la Regularitat Sport, primera posició per a l'equip de Gandia format per Roberto Mora i Manolo Palanca. En la categoria de Regularitat 55 Km/h, vencia l'equip valencià format per Javier Cervera i Caty Pineda, mentre que, en la categoria de Regularitat Clàssica, cap participant va acabar la prova, quedant per tant deserta aquesta classificació.

 

La prova, puntuable per al campionat de la la Federació Valenciana i per al Campionat d'Aragó de Rallyes, ha sigut organitzada per l'Escuderia Bengala i l'Ajuntament d'Alaquàs i ha comptat amb el suport de la Federació d'Automobilisme de la Comunitat Valenciana (FACV), l'Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal de la ciutat de València.

 

Tota la informació i resultats es pot consultar ací: https://www.rallyeciudadvalencia.com/

 

Informa Nou Horta. Alaquàs