Alaquàs rehabilita l'andana per a vianants i el carril bici de l'Albereda Nord fins al Poliesportiu Municipal del Terç

Dimecres, 07 Desembre 2022 13:00 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 115 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alaquàs està treballant en la subsanació de desperfectes i rehabilitació de l’andana per a vianants i el carril bici entre l’Albereda Nord i el Poliesportiu Municipal del Terç. L’actuació municipal compta amb un pressupost de 48.395,61 euros i té per objectiu garantir l’accessibilitat d’aquesta zona per tal que la ciutadania puga fer-ne ús amb total seguretat.

 

La intervenció contempla l’actuació en cinc zones. Per una banda s’ha rehabilitat l’andana per a vianants de diferents trams: el que va de l’Escola Infantil Municipa l’Alqueria fins al col·legi públic Bonavista, el passeig per a vianants ubicat enfront d’aquest mateix col·legi i el passeig que va des d’aquest centre públic fins al carril bici.

 

Pel que fa als treballs de reparació de carril bici, s’han realizat millores en quatre zones: Rafael Alberti, Germanes Miraball, Horts Urbans i Poliesportiu del Terç.

 

Per a la seua rehabilitació s’han realitzat diferents treballs. En primer lloc s’han executat els treballs de reparació de desperfectes en el paviment i a continuación s’ha actuat en les reixetes d'embornals o tapes existents a la cota del paviment. L’actuació finalitza amb l’aplicació de pintura en dues capes de color groc per a l’andana o de color roig per al carril bici.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dimecres, 07 Desembre 2022 13:04