Més de 200 xiquetes i xiquets partifcipen enguany en el programa municipal Apunta't al Nadal d'Alaquàs

Dijous, 29 Desembre 2022 10:17 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 123 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Més de 200 xiquetes i xiquets participen enguany en el programa municipal Apunta’t al Nadal que cada any posa en marxa l’Ajuntament d’Alaquàs. Es tracta d’un espai dirigit a tota la població escolaritzada d’entre 2 i 14 anys que es va iniciar el passat 23 de desembre i finalitzarà el proper 5 de gener.

 

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora d’Educació, Marian Espert i la Regidora de Benestar Social, Elena Solís, han visitat aquest matí els col·legis Bonavista i Ciutat de Cremona, on es desenvolupen les activitats.

 

El programa Apunta’t al Nadal té com a objectiu crear un espai en què tant el públic infantil com jove gaudeixca de les festes aprenent i compartint i puga ocupar el seu temps lliuredurant les festes nadalenques amb jocs i tallers didàctics amb activitats de manualitats, ciència, cuina, pel·lícules, activitats esportives, aula multimèdia, jocs diversos i eixides.

 

La programació està adaptada a l'edat i compta amb la supervisió de professionals del temps lliure i l'educació que ofereixen tot tipus d’activitats que venen a afavorir i enfortir les relacions socials entre les persones participants així com la inclusió de xiquetes i xiquets amb diversitat funcional i necessitats socials. És un espai inclusiu en el qual l’Ajuntament d’Alaquàs reforça l’equip de professionals per tal que tot l’alumnat que ho requereixca puga ser atés en línia amb el seu compromís d’igualtat d’oportunitats per a totes i tots.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs