Alaquàs celebra la Sant Silvestre amb més participació de la història

Divendres, 30 Desembre 2022 09:41 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 180 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alaquàs va batre dimecres 28 de desembre el seu rècord de participació en la que va ser la Sant Silvestre amb més èxit de la seua història. Un total de 1350 veïnes i veïns es van concentrar a la plaça de la Constitució per a participar en la carrera més solidària i divertida de l’any.

 

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i la Regidora de Festes, Sandra Conde van ser els encarregats d’entregar els guardons a les millors disfresses. Els guanyadors a la millor disfressa infantil van ser les i els xiquets amb els dorsals 895, 739 i 848 respectivament. Els guanyadors a la millor disfressa a la categoria d’adult van ser els dorsals 706, 1180 i 991 respectivament. Un col·lectiu vestit d’originals palmitos van ser els guanyadors a la millor disfressa en la secció de grup, seguits d’un conjunt de bombetes de Nadal i un Pare Noel amb els seus rens.

 

La carrera va ser organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs i va comptar amb la col·laboració de cinc clubs esportius locals: Club d’Atletisme d’Alaquàs, el club de Triatló Triculpelat, Coratge Missions, Club de Gimnàstica Rítmica d’Alaquàs, Club Caiac Polo Alaquàs i Club de Petanca. L’organització va tindre també el recolzament de les empreses locals Atmosfera Sport, Fritoper i Soldents.

 

Una carrera solidària per a la història que destinarà les aportacions benèfiques realitzades a l’Associació Espanyola contra el cáncer a través de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius d’Alaquas que va col·laborar en la carrera.

 

Pots buscar-te en l’àlbum fotogràfic de la Sant Silvestre d’Alaquàs publicat al Facebook Som Alaquàs.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs