Alaquàs obri al públic els nous jocs infantils del Parc del Rollet

Divendres, 30 Desembre 2022 14:55 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 123 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alaquàs ha obert hui divendres 30 de desembre els nous jocs infantils del Parc del Rollet. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Parcs i Jardins, Sebastián Ruiz, han visitat les instal·lacions aquest matí per a comprovar el seu estat.

 

El parc del Rollet és una de les grans actuacions previstes dins del projecte de renovació i dotació dels parcs infantils en els quals l’Ajuntament d’Alaquàs està invertint un total de 865.186 euros. La nova proposta incorpora un gran joc infantil que simula ser un castell i un drac dotats de diversos tobogans, rocòdroms, zona per a trepar amb cordes, ponts fixes i pannells interactius. El joc del dragó incorpora també un tobogà, una xarxa per a trepar i un rocòdrom.

 

L’Ajuntament d’Alaquàs està ultimant els dellats per a poder obrir en breu els parcs infantils de la zona de l’Albereda de les Autonomies (col·legi Bonavista), Albereda de les Autonomies (Terç) i Rafael Alberti. Els treballs continuaran en les pròximes setmanes en altres zones del municipi com són el parc del Dijous, el nou Bosc Urbà projectat junt al Poliesportiu Municipal del Terç, el parc del Roser, parc Senyera, carrer Mare Paula Montalt i parc de la Sequieta.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs