Un agent de Policia Nacional evita in extremis que un home caiga al buit des d'un terrat

Dissabte, 14 Gener 2023 09:41 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 38 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'home trobava en la cornisa exterior del terrat d'un edifici, la qual tenia a penes tenia deu centímetres d'amplària, disposat a saltar al buit des d'un quart pis

 

Es va soltar de la cornisa amb la intenció de llançar-se, sent interceptat per un dels agents que es va abalançar ràpidament aconseguint agarrar-ho

 

Un agent de Policia Nacional ha salvat la vida d'un home quan aquest pretenia precipitar-se al buit des del terrat del seu edifici, situada en un quart pis. El policia va aconseguir agarra-li d'un braç i del coll just quan l'home es va soltar per a llançar-se, aconseguint finalment posar-lo fora de perill amb l'ajuda d'altres agents i bombers que van arribar per a *socorrelo.

 

Els fets van ocórrer el dissabte, sobre les cinc de la matinada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a una adreça en un carrer d'Alaquàs (València), on pel que sembla una persona es trobava en el terrat a punt de llançar-se al carrer.

 

Els agents van acudir ràpidament al lloc, on després de donar diverses batudes i revisar els terrats al costat d'una patrulla de la Policia Local d'Alaquàs i dos indicatius de Bombers de Torrent, no van trobar a ningú en aquestes circumstàncies. Després de realitzar algunes gestions, el dispositiu es va traslladar urgentment a una altra direcció.

 

Una vegada en el lloc, els agents van observar a un home que es trobava en la cornisa exterior del terrat d'un edifici, la qual tenia a penes tenia deu centímetres d'amplària, disposat a saltar al buit des d'un quart pis, amb mig cos fora i subjectant-se solament per una mà.

 

Immediatament, els policies van pujar fins on es trobava l'home, i després de més de 20 minutos dialogant amb ell perquè deposara la seua actitud i diverses temptatives de llançar-se, l'home es va soltar de la cornisa amb la intenció de llançar-se, sent interceptat per un dels agents que es va abalançar ràpidament i que va aconseguir agarrar-lo d'un braç i part del coll, quedant suspés en l'aire i evitant que es precipitara al *vacio, aconseguint finalment posar-lo fora de perill amb l'ajuda d'altres agents i bombers que van arribar per a *socorrelo, pujant-lo fins a l'interior del terrat.

 

Després d'una primera avaluació per un indicatiu sanitari l'home va ser traslladat a un centre hospitalari.

Modificat el Dissabte, 14 Gener 2023 09:41