El Consorci intervé a un incendi de garatge que deixa set vehicles calcinats

Dijous, 19 Gener 2023 10:37 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 72 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Consorci de Bombers de València es va mobilitzar a les 22:14 h de la nit del dimecres a un incendi de garatge al carrer Bisbe Cervera d’Alaquàs. Fins allí es van traslladar quatre dotacions de bombers dels parcs de Torrent, Silla, Catarroja i Burjassot, vehicle autoescala, sergent de Torrent i oficial de guàrdia. 

 

El foc afectava un garatge comunitari que donava servei a tres edificis de set altures, amb més de 45 habitatges per edifici. Gran part del veïnat va ser evacuat a l’exterior per precaució, mentre que una altra part van romandre confinats a les seues cases. No hi va haver danys personals.

 

Els bombers van procedir a l’extinció de l’incendi, que afectava la planta menys dos del garatge soterrani, de dues plantes. Es van cremar completament sis turismes i una moto, així com diversos trasters, mentre que altres vehicles es van veure afectats parcialment per les temperatures. La planta menys u sols es va veure afectada pel fum. Cal destacar que els bombers van realitzar la revisió de tot el garatge, descartant-se que hi haguera persones al seu interior. Els efectius del Consorci es van retirar al voltant de la 01:30 h de la matinada. El veïnat va poder retornar a les seues cases.