L’Associació de Comerciants d’Alaquàs lliura els premis del sorteig de la campanya de nadal

Dilluns, 06 Febrer 2023 13:02 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 116 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

CAdA ha repartit un total de 6.000 euros en 20 premis de 300 euros cadascun.


El Castell d’Alaquàs va acollir ahir dijous 2 de febrer l’acte de lliurament dels premis als guanyadors i guanyadores del Sorteig de Nadal 2022 posat en marxa per l’Associació de Comerciants d’Alaquas CAdA. En l’acte van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora de Comerç, Sandra Conde i la presidenta de l’entitat, Susana García.


L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, va intervindre per tal d’agrair a tota la població la confiança depositada en els comerços d’Alaquàs i va felicitar l’associació per “ser un referent a la comarca pel seu funcionament, alegria i treball mostrats”. Va felicitar també a Caixa Popular com a soci fonamental per la seua aposta cada dia per donar suport a aquestes iniciatives i va animar a les i els veïns a continuar comprant a Alaquàs perquè “això garanteix que el nostre poble siga com és: viu i amb un comerç de primer nivell. Susana García, presidenta de l’associació, va felicitar per la seua banda a les i els clients i els va agrair la seua aposta pel comerç local durant els 35 anys d’història de CAdA i va destacar també el paper fonamental de l’Ajuntament d’Alaquàs i l’entitat bancària en aquest tipus de campanyes.


A continuació, es van lliurar als guanyadors i guanyadores del sorteig els 20 premis de 300 euros en targetes per a efectuar compres als diferents comerços que formen part de l’associació CAdA.


Tots els detalls del lliurament de premis es poden trobar també al perfil d’Instragram de l’Associació de Comerciants d’Alaquàs CAdA: https://www.instagram.com/cadalaquas/?hl=es