Les inversions en obres renoven una vintena de carrers a Albal

Dimecres, 20 Desembre 2017 15:25 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 950 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les obres en els carrers d'Albal han tornat després d'uns mesos amb poca activitat urbanística. Gràcies a la disponibilitat de recursos propis de l'ajuntament, i la possibilitat de destinar-los a inversions financerament sostenibles, des del mes d'octubre, i fins a final d'any, una vintena de carrers van a veure com es renoven les seues voreres o calçades. També alguns parcs de la població tindran actuacions de millores, com el de Sant Carlos o La Balaguera.

La renovació de les voreres i de la instal·lació del subministrament d'aigua potable s'ha realitzat en els carrers Mauro Guillem, Luis Arnau, Sant Carlos, Salvador Ricart, Alcàsser, Joventut Musical, Torrent, Doctor Fleming, Santa Ana i avinguda Pare Carlos Ferris. A més, en el carrer Andrés Arbiol s'han realitzat treballs de millora en la xarxa de drenatge per a la prevenció d'inundacions. En total 700 metres quadrats de voreres renovades en 3 mesos.

Treballs de repavimentació
Aquesta setmana han començat els treballs de reasfaltat en una dotzena de carrers, amb una previsió d'execució de no més de tres setmanes. Els carrers que es repavimentaràn són: Santa Ana, Paiporta, Mestre Serrano, Sol, Doctor Fleming, Andrés Arbiol, Silla, Salvador Ricart, Rector Peset Aleixandre, Lauria, Luis Arnau i Plaça del Jardí. En total 8500 metres quadrats de calçada renovada.

Parcs i jardins
També en les zones enjardinades del municipi s'estan escometent treballs de millores i renovació. On més actuacions hi haurà serà en el parc de Sant Carlos, on s'està executant diverses accions de reimplantació de gespa artificial en zona de jocs, adequació del paviment i instal·lació de zones d'ombres. També en el parc de la Balaguera s'han instal·lat ornaments per a ombres, com es va sol·licitar en la campanya de participació ciutadana Fem
 Poble.


Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dimecres, 20 Desembre 2017 15:32