Programes d’inserció laboral, autoocupació i consolidació empresarial a Alcàsser

Divendres, 13 abril 2018 10:59 Escrit per  Publicat en Alcàsser-VAL Vist 806 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El passat 28 de març al Centre Social es van reunir 35 persones, totes elles aturades del municipi, que han conegut, de primera mà el programa d’inserció laboral que s’ha posat en marxa per als municipis de l’Horta Sud a través de l’Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO) en la seua edició de 2018 que també s’està duent a terme en altres municipis de la comarca de l’horta Sud.

Aquest programa està destinat a persones en l’atur majors de 45 anys, amb l’objectiu de millorar les seues competències per accedir al mercat de treball. Aquest programa inclou la participació activa tant en les sessions individuals i grupals planificades durant els 2 propers mesos.

D’altra banda, també realitzaran tallers d’informàtica de diversos nivells, per a poder obtindre un digitalització bàsica i intermèdia. A més, l’us de xarxes socials per a la cerca d’ocupació.

En breu s’iniciarà un projecte per a oferir ferramentes a les persones emprenedores per a iniciar una nova activitat econòmica i, d’una altra, donar a les empreses ja creades uns serveis basats en l’anàlisi de la situació actual i la posterior elaboració d’uns itineraris que s’han de seguir per millorar l’empresa.

Les persones interessats cal dirigir-se a l’oficina ADL fins el 13 d’abril.

Tant els serveis d’inserció laboral, autoocupació i consolidació empresarial es presten en les aules del Centre Social d’Alcàsser i de forma gratuïta per professionals, gràcies a la col·laboració entre diverses entitats com la Mancomunitat de l´ Horta Sud, el SERVEF, l’ADL, la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Alcàsser.

 

Informa Nou Horta. Alcàsser

Modificat el Divendres, 13 abril 2018 11:02