La cultura inunda Alcàsser amb motiu del 9 d'Octubre

Dimecres, 06 Octubre 2021 15:02 Escrit per  Publicat en Alcàsser-VAL Vist 340 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alcàsser es prepara per a viure el 9 d'Octubre, i ho fa apostant, una vegada més, per la cultura. I és que l'ajuntament, a través de l'àrea de Cultura, ha organitzat diferents propostes que es desenvoluparan durant els dies 9, 10 i 11 d'octubre per a commemorar el dia gran de la Comunitat Valenciana.

 

Així, per al mateix 9 d'Octubre, la SOMU Santa Cecilia d'Alcàsser delectarà a tots els veïns i veïnes del municipi amb un concert institucional, que tindrà lloc, a les 12.00 h, al Centre Cultural. A la nit, serà el torn de Jazzwoman i Maluks, a les 23.00 h, al poliesportiu.

 

L'endemà, 10 d'octubre, al Centre Cultural, les persones assistents podran gaudir del concert de la Colla Guirigall. L'actuació començarà a les 12.00 h.

 

Ja finalment, la programació cultural posarà el fermall d’or amb un concert de la Coral Polifònica d'Alcàsser, que se celebrarà el dilluns, 11 d'octubre, a les 20.00 h, al Centre Cultural.

 

Tant l'alcaldessa del municipi, Eva Zamora, com la regidora de Cultura, Cristina Lucendo, han animat a la ciutadania a «participar en els actes programats, sense oblidar la importància de continuar complint amb les mesures de prevenció sanitàries, com l'ús de la mascareta, la neteja de mans i la distància social».

 

Informa Nou Horta. Alcàsser