El PP abandona el ple "sense aprovar qüestions importants per a Alcàsser"

Divendres, 24 Desembre 2021 09:48 Escrit per  Ajuntament Alcàsser Publicat en Alcàsser-VAL Vist 408 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Partit Popular abandonava, ahir, el ple municipal abans, fins i tot, de debatre i aprovar importants qüestions per a Alcàsser. La situació epidemiològica del municipi, amb una incidència acumulada per damunt dels 700 casos per cada 100.000 habitants, va portar a activar el protocol habitual de reduir, l'accés al ple, només als grups de la corporació. No obstant això, es va poder seguir per streaming per a donar resposta a la ciutadania.

 

«Sempre l'hem fet d'aquesta manera per a salvaguardar la salut pública», ha explicat l'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora. «Però el representant del PP juga a teatralitzar la política, abandonant el ple i deixant de costat, una vegada més, als veïns i veïnes d'Alcàsser i al mateix poble».

 

En el ple d'ahir s'abordaven qüestions i actuacions necessàries per al municipi, com el nomenament del parc Clara Campoamor o la firma del conveni per constituir l’Àrea Bàsica dels Serveis Socials Municipals que soluciona el finançament i millora l’atenció de les persones en situació de vulnerabilitat de la localitat. Així mateix, es va aprovar l’ampliació del conveni amb CulturArts per ampliar la programació cultural per als pròxims mesos, amb l'objectiu de continuar reactivant un sector que s'ha vist també afectat per la pandèmia de la COVID-19.

 

«Amb l'actuació d'ahir del PP es demostra, novament, que només li interessa les seues aspiracions individuals, i molt poc el que passa a Alcàsser o la salut dels seus conveïns», ha remarcat Zamora. I és que, després de la finalització del ple, l'alcaldessa, com és habitual, va respondre a les preguntes formulades pels veïns i veïnes d'Alcàsser, encara que per la situació sanitària no pogueren ser presents a la sala.

 

Així, respecte al projecte d'instal·lació de l'EDAR fora del nucli urbà d'Alcàsser, l'alcaldessa ha recordat que «de moment, no hi ha avantprojecte i desconeixem com es durà a terme». En aquest sentit, ha volgut tranquil·litzar a la població perquè «convocarem una reunió informativa i crearem una comissió amb els sectors afectats, les administracions competents en aquest tema, així com amb ciutadans o entitats interessades per a estudiar-lo i presentar, si és necessari, al·legacions».

 

Informa Nou Horta. Ajuntament Alcàsser

Modificat el Divendres, 24 Desembre 2021 09:48