Arranquen les obres de millora de l’avinguda Artal de Foces d’Alcàsser

Dimarts, 18 Gener 2022 11:01 Escrit per  Publicat en Alcàsser-VAL Vist 224 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alcàsser ha començat les obres de millora en l'avinguda Artal de Foces. Així, des d'aquest dilluns, i fins divendres que ve, 21 de gener, l'avinguda quedarà tallada al trànsit, des de l'encreuament amb l'avinguda Picassent fins a l'encreuament amb el carrer Doctor Moliner. Com ha assenyalat l'alcaldessa del municipi, Eva Zamora, "es tracta d'una actuació de reasfaltat i millora de l'avinguda Artal de Foces que millorarà les condicions d’aquesta via".

 

Amb la finalitat d'evitar les màximes molèsties possibles a la ciutadania, s'ha habilitat un desviament temporal per l'avinguda Joanot Martorell per a donar accés als veïns i veïnes. Així mateix, un tram del carrer Jaume Roig canviarà temporalment de sentit de circulació per a donar eixida al veïnat.

 

Aquesta actuació s'emmarca dins del Pla d'Inversions i Ajudes que el consistori va aprovar el passat mes d'abril i que, ara, comença a materialitzar-se. En aquest sentit, Zamora ha recordat que "en 2022, es duran a terme distintes actuacions de millora per al nostre poble".

 

Informa Nou Horta. Alcàsser