Alcàsser llança una enquesta ciutadana per a avançar en l'Agenda 2030

Dilluns, 02 Mai 2022 10:35 Escrit per  Publicat en Alcàsser-VAL Vist 171 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alcàsser continua avançant en la posada en marxa del Pla Estratègic Municipal 'Alcàsser Brilla', que té com a objectiu tant la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), com dels paràmetres que marca l'Agenda 2030 per al disseny del futur d'Alcàsser. Un pla que vol establir els passos a seguir per l'administració pública des de la participació veïnal.

 

D'aquesta manera, a través d'una enquesta ciutadana – a la qual es pot accedir a través d'aquest enllaç: https://bit.ly/3vTYeWh – el consistori vol conéixer les demandes, necessitats i mancances dels veïns i veïnes d'Alcàsser per a incorporar totes aquestes peticions al projecte.

 

«Tota la societat hem de formar part d'aquest gran canvi per a seguir en el camí de ser un poble de referència, on totes les persones tinguen cabuda i puguen desenvolupar els seus projectes de vida. En definitiva, un poble pioner en el respecte al seu entorn, garantint el futur de la nostra forma de vida, el nostre sistema productiu i de totes les generacions futures», ha explicat l'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora.

 

Així, a més d'aquesta enquesta ciutadana, des de l'Ajuntament es preveu posar en marxa diferents accions participatives, com a urnes personals o tallers. I és que com ha assenyalat Zamora, «és el nostre deure assumir els reptes del segle XXI, i només serà possible si comptem amb la implicació de tota la ciutadania».

 

Informa Nou Horta. Alcàsser