Obertes les inscripcions per a les Escoles d’Estiu d’Alcàsser

Dimecres, 01 Juny 2022 15:18 Escrit per  Publicat en Alcàsser-VAL Vist 111 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria de Joventut d'Alcàsser presenta una nova edició del programa d'activitats d'oci educatiu per a l'estiu amb dues varietats, per als més menuts i per als joves de la localitat. En paraules del regidor de Joventut, Xisco Martínez "es tracta d’una nova oportunitat d'oci en la que se suma una gran varietat tant pels campus esportius que es realitzaran al poble com aquestes varietats. Aquest fet va a fer que ningú tinga excusa per a quedar-se a casa aquest estiu".

 

D'una banda, "l'Escola d'Estiu Alcàsser 2022" és l'escola vacacional per als xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys que tants anys està funcionant exitosament a la nostra localitat. Aquesta escola té com a objectiu principal cobrir la necessitat d'algunes famílies, amb fills/es a càrrec en edat escolar, de conciliar la vida familiar amb la vida laboral.

 

L'Escola d'Estiu d'Alcàsser es durà a terme durant el període de vacances escolars, en les instal·lacions del CEIP 9 d'Octubre, en dues variants: del dia 27 de juny al 29 de juliol per als més menuts que estan actualment cursant l'etapa d'educació infantil, i del dia 4 al 29 de juliol la modalitat per a xiquets i xiquetes d'educació primària. Aquesta distinció per edats és la gran novetat d'aquest any, deguda a la realització d'un campament d'estiu que organitza la Regidoria d'Igualtat junt amb la Regidoria de Joventut.

 

Les inscripcions per a l'Escola d'Estiu es realitzaran al DAU, del dia 1 al 10 de juny, tots dos inclusivament, en horari de dilluns i divendres de 9.00h a 15h i dimarts, dimecres i dijous de 15h a 20.30h.

 

Les inscripcions al Campament es realitzaran a l'espai Educatiu Municipal (C/portal de la muntanya, nº3) del 30 de maig al 9 de juny, tots dos inclusivament, en horari de 9.00-14.00h de matí, i dijous 2 i dimarts 7 de 16.30-18.00h de vesprada. Els documents necessaris per a la inscripció es poden descarregar de la pàgina web de l'Ajuntament.

 

L'horari de l'Escola d'Estiu serà de 7.30 a 9.00 hores escoleta matinera (opcional sense cost), de 9.00 a 14.00 hores l'escola base i de 13.30 a 15.00 hores el servei de menjador (opcional amb un suplement en el cost). El preu per alumne/a és de 90 € el primer fill/a, 60 € el segon fill/a i 40 € a partir del tercer fill/a, el cost del menjador és 4,5 € per dia. A més a més, es facilita a les famílies que puguen escollir l'opció d'apuntar als seus fills/es a l'escola i al menjador tots els dies o dies solts a mesura que ho necessiten. Les places es limitaran a un total de 180 alumnes.

 

D'altra banda, el programa "Estiu Jove 2022" presenta activitats i tallers per als joves d'entre 12 i 18 anys a la Zona Jove i CIJ "El Dau". Aquest programa ofereix una gran varietat d'activitats (activitats esportives, activitats aquàtiques, tallers educatius, jocs i dinàmiques grupals, excursions, etc. i una gran festa de clausura). Les activitats es realitzaran a la Zona Jove i CIJ "El Dau", de dilluns a divendres en horari de 10.30 a 13.30 i algunes d'aquestes activitats es realitzaran també en horari nocturn, com la Fluor Party i la Gran Festa Cloenda. Cal dir que les activitats són totalment gratuïtes per als usuaris del Dau, les places són limitades i es requerirà inscripció prèvia a cada activitat.

 

L’alcaldessa de la localitat, Eva Zamora, ha posat l’accent en la importància d’aquestes iniciatives que «fan possible la conciliació familiar i ofereixen a la població més jove activitats d’oci saludables».

 

Informa Nou Horta. Alcàsser