Alcàsser signa un conveni de col·laboració amb el centre ocupacional TOLA de Silla

Dimecres, 06 Juliol 2022 15:11 Escrit per  Publicat en Alcàsser-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alcàsser ha signat, aquest matí, un conveni de col·laboració amb el centre ocupacional TOLA, situat a Silla, amb l'objectiu de posar en marxa un programa de pràctiques formatives no laborals per a persones amb discapacitat intel·lectual en el mateix consistori d'Alcàsser. Com ha explicat l'alcaldessa, Eva Zamora, «aquest acord els facilitarà la inserció laboral en empreses ordinàries després d'adquirir experiència laboral».

 

Les pràctiques formatives tindran una duració de sis mesos, percebent una dotació mensual de 500 € per una dedicació setmanal de 20 hores. Les tasques estaran relacionades amb la formació que l'alumnat ha rebut al centre sobre competències personals i/o laborals. En aquest sentit, Zamora ha assenyalat que «s'oferiran pràctiques al centre cultural municipal, de conserge o tasques d'acompanyament, entre altres».

 

Mentre el centre ocupacional TOLA serà l'encarregat de proveir el suport d'un preparador/a laboral a l'alumnat; l'Ajuntament d'Alcàsser designarà una persona tutora en el lloc de treball per a dur a terme el seguiment de les pràctiques formatives.

 

Aquest conveni tindrà una vigència de quatre anys.

 

Informa Nou Horta. Alcàsser