Torna el Concurs de Betlems Vila d'Alcàsser

Divendres, 25 Novembre 2022 12:19 Escrit per  Publicat en Alcàsser-VAL Vist 111 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alcàsser convoca una nova edició del ja tradicional Concurs de Betlems Vila d'Alcàsser, que té com a objectiu fomentar les tradicions nadalenques. D'aquesta manera, podran participar totes les persones residents en el municipi, així com les associacions, entitats ciutadanes, col·legis i comerços. Tan sols serà necessari inscriure's en les Oficines Municipals. El termini acabarà el dimarts, 13 de desembre, a les 14.00 hores.

 

El concurs està dividit en tres categories: Categoria Especial, a partir de quatre metres quadrats de superfície; Categoria Primera, fins als quatre metres; i Categoria Infantil, que seran els betlems dels centres educatius i altres entitats realitzats pels xiquets i xiquetes. Quedarà a l'elecció dels creadors dels betlems el material a utilitzar, així com l'ús d'elements vegetals, efectes especials, música d'ambient o qualsevol altre tipus de complement.

 

La visita del jurat es realitzarà el dissabte, 17 de desembre, a partir de les 10.00 hores, i estarà format per una persona representant de l'Associació de Veïns, dues persones artistes plàstiques o artesanes d'Alcàsser, dues persones amb coneixements de Teologia i la representant de l'àrea de Cultura, que actuarà en qualitat de secretària.

 

El jurat valorarà el treball manual realitzat, l'originalitat del muntatge (materials, presentació artística, il·luminació... ), la creació artística, l'enginy i l'esforç.

 

El lliurament de premis serà el 26 de desembre al Centre Cultural a les 19.00 h. Així, en la Categoria Especial, el primer premi rebrà una targeta regal de 200 € per a comprar en el comerç local, i el finalista, una targeta regal de 100 €.

 

En la Categoria Primera, el premi serà una targeta regal de 150 € per al primer premi i de 75 € per al finalista; i, finalment, en la Categoria Infantil, el primer premi consistirà en una targeta regal de 100 € i de 75 € per al finalista.

 

Tant l'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora, com la regidora de Cultura, Cristina Lucendo, ha animat a tots els veïns i veïnes de la localitat a «participar en un concurs que ja s'ha convertit en una tradició i que, a més, fa costat al comerç local amb aquestes targetes regal de cara a les compres nadalenques».

 

Informa Nou Horta. Alcàsser