La Policia Local d'Alcàsser salva la vida a un home el dia de la Nit de Nadal

Dimarts, 27 Desembre 2022 09:43 Escrit per  Publicat en Alcàsser-VAL Vist 129 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Policia Local d'Alcàsser ha protagonitzat una d'eixes històries màgiques de Nadal. I és que precisament el dia de la Nit de Nadal els seus agents li van salvar la vida a un home que va patir un infart mentre conduïa el seu vehicle.

 

Tal com detallen els agents de Policia Local, els fets van ocórrer al matí, quan van rebre una alerta d'un accident de trànsit. Malgrat no ser de la seua competència en estar fora de la seua demarcació, els agents es van dirigir ràpidament fins al lloc dels fets, on van trobar a un vehicle accidentat amb el seu conductor, totalment inconscient, en el seu interior.

 

"Sense pensar-ho, vam fracturar el cristall de la porta i vam extraure del vehicle al conductor. El vam tombar en el sòl i vam notar que no respirava ni tenia pols", afirmen els agents. En eixe moment, un d'ells va iniciar la maniobra RCP mentre que l'altre es va dirigir al vehicle policial a pel desfibril·lador (DEA), que va resultar clau per a salvar la vida de l'accidentat, ja que, després de diverses descàrregues, va recuperar el pols i la respiració.

 

Va ser en eixe moment quan van arribar les unitats del Consorci de Bombers així com l'equip SAMU, qui es va encarregar d'estabilitzar-lo i traslladar-lo ràpidament a l'Hospital amb vida.

 

L'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora, ha volgut "donar l'enhorabona" als agents de la Policia Local i ha agraït "el seu excel·lent i ràpid treball que ha permés salvar la vida d'aquesta persona en una de les dates més assenyalades de l'any", posant en valor la preparació i el nivell de reacció del cos de Policia del municipi.

 

La víctima està estable i sense lesions importants. Sens dubte, el millor regal de Nadal per a ell i la seua família.

 

Informa Nou Horta. Alcàsser