L'Associació d'Empresaris L’Alter d’Alcàsser (AELA) i Caixa Popular faciliten el finançament i la liquiditat a les pimes

Dimarts, 07 Febrer 2023 12:35 Escrit per  Publicat en Alcàsser-VAL Vist 51 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Associació d'Empresaris de L’Alter d'Alcàsser (AELA) i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual totes dues entitats afavoriran el finançament i liquiditat a les pimes i als negocis d'autònoms, ajudant a una millor cohesió social i desenvolupament econòmic de les sis àrees industrials del municipi.


AELA i Caixa Popular coincideixen que l'actual conjuntura econòmica incideix amb major severitat en els autònoms, fent necessari el foment de línies de crèdit per a la consolidació o ampliació de negocis. A més, la cooperativa de crèdit posa a la seua disposició una línia de finançament del fons next generation de la Unió Europea per a les seues pimes, així com productes financers especials per als treballadors i treballadores de les empreses d'AELA.


Francisco Llácer Cuñat i José Toledo Marqués, president i vicepresident d'AELA juntament amb Juan Gallur Marí i Francisca Navarro Mazcuñan, Director de Banca Empresa i Directora de l'oficina de Caixa Popular a Picassent respectivament, han sigut els encarregats de signar aquest acord, que ofereix condicions molt beneficioses a les empreses associades.


AELA té com a objectiu complir amb les exigències i inquietuds dels industrials i empresaris d'Alcàsser, sent l'interlocutor vàlid i representatiu enfront de l'Administracion Pública, i millorant a més l'àrea industrial d'Alcàsser i la competitivitat dels seus associats.


Per part seua, Caixa Popular, amb més de quatre dècades d'història, s'ha convertit en la principal entitat del sistema financer valencià, que presta servei a la societat i a les empreses i cooperatives valencianes. Entre les seues línies de negoci destaca Banca Empresa, un servei professional per a oferir a les empreses la més àmplia gamma de solucions i atendre totes les necessitats del negoci.

Modificat el Dimarts, 07 Febrer 2023 12:35