Alberto Primo (PP) inicia el seu camí a l'alcaldía d'Alcàsser

Dimecres, 15 Març 2023 12:53 Escrit per  Publicat en Alcàsser-VAL Vist 52 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El candidat popular aspira aconseguir l'alcaldía d'Alcàsser per al Partit Popular després de dues legislatures


Divendres passat, 10 de març, es presenté la nova seu del Partit Popular en Alcàsser. Aquest acte sirvió per a marcar l'inici de la precampaña electoral en la qual el candidat Alberto Primo tractará d'alçar-se amb l'alcaldía. L'esdeveniment contó amb una molt àmplia participación del veïnat, associacions locals i amb diversos càrrecs directius del partit.
Alberto Primo agradeció l'assistència de nombroses persones arribades de tota la comarca, así com del propi municipi d'Alcàsser. Ha destacat el carácter obert de la seu que acaben d'inaugurar en la localitat: "M'agrada llarmarle casal, perquè és una extensión de la nostra casa, de la vostra casa", ha señalat.
S'espera que les eleccions municipals siguen molt disputades, per tant, es destaqué que són una oportunitat ónica de servir a la comunitat i de marcar una diferència real en la vida de la ciudadanía i que, una vegada aconseguida l'alcaldía, es podrá treballar per a construir un futur millor per a la ciutat, millorant la qualitat de vida de les persones del municipi.
El Partit Popular, en el seu búsqueda per aconseguir l'alcaldía, ha apel·lat a treballar per a la ciudadanía "Estem a vostra disposición, estem aquí per a escoltar-vos i per a atendre les vostres necessitats", ha destacat Alberto Primo.
Destaqué l'assistència de Vicent Huet; adjunt al president provincial, vocal del Comité Executiu Regional i membre de l'Executiva Nacional, que participé activament en la sesión.
Huet va donar tot el seu suport al candidat a l'alcaldía i transmitió que creu fermament en la seua capacitat per a liderar el municipi cap a un futur próspero ja que el seu dedicación i el seu compromís amb la ciutat i el partit són evidents en la seua trajectòria. Vicent Huet, ha destacat la proximitat: "aquesta és la vostra casa i vull que vingáis a explicar que us preocupa i quals són les vostres reivindicacions", ha expressat.

Modificat el Dimecres, 15 Març 2023 12:54