Aldaia consulta sobre el procés de vacunació o la desescalada COVID

Dilluns, 27 Setembre 2021 10:37 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 345 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’evolució de la pandèmia provocada pel virus de la COVID-19, i del procés de vacunació, seguix sent un tema de preocupació i debat entre la població. Els dubtes de com i quant es produirà l’anomenada “nova normalitat” i arribarà la tranquil·litat per tots i totes seguixen al carrer i per això l’Ajuntament d’Aldaia proposa una nova enquesta.

 

A través del web www.aldaia.es, els i les aldaieres podran aportar la seua opinió sobre l’evolució de la situació, votar sobre la obligatorietat d’estar vacunat o fins i tot d’imposar un document acreditatiu de vacunació contra el coronavirus.

 

L’objectiu del consistori és testar l’opinió de la ciutadania, una vegada més, i detectar possibles noves preocupacions a l’hora de prendre decisions tan importants com la salut de tots i totes. Una consulta que arriba amb vora el 90% de la població totalment vacunada i una incidència a la baixa però amb la qual “no s’ha de baixar la guàrdia”, com assegura l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján.

 

D’esta manera, la nova enquesta estarà disponible fins al 5 d’octubre de 2021. En total, 12 dies de marge en “una nova proposta per fomentar la participació i implicació de les persones en la vida del seu poble”.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 27 Setembre 2021 10:40