Èxit a Aldaia a la primera edició de ‘Aperitius a la Lúdica’

Dimecres, 24 Novembre 2021 15:22 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 377 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aldaia va celebrar el passat diumenge una cita molt especial i esperada com a oferta d’oci saludable i per a totes les edats. El cartell de la primera jornada d’Aperitius a la Lúdica va omplir l’aforament marcat que, amb totes les mesures de seguretat, va acudir a la terrassa de la piscina d’estiu a escoltar bona música, de grups propers a la localitat, i prendre alguna cosa gràcies al servici de barra oferit pels Clavaris del Crist 2022. Un servici dels festers que, segons anunciaren, realitzaran la donació del 10% de tot el que recapten en cada esdeveniment a Càritas.


A l’accés del recinte, cada usuari havia de presentar el seu certificat COVID de vacunació, els més menuts i menudes van gaudir del taller infantil, i es va estalviar l’ús d’al voltant de 300 gots de plàstic, segons l’organització, amb els envasos reutilitzables que serviran a més per a la resta de jornades del cicle.


Les actuacions de Blackbird Trio i Yambú eren el cartell principal, i no decepcionaren amb les millors versions de diversos estils actuals i de sempre. I prèviament va ser l’aldaier Toni Lozano qui va calfar motors a la secció de Micros Oberts, creat per a donar a conéixer a noves promeses del nostre entorn. Un recinte que contava a més amb contenidors per a separar el fem, i un ample espai també amb taules i cadires a l’aire lliure.


D’esta manera, i durant vora tres hores, Aldaia va ser centre d’oci saludable per al matí de diumenge i treballa ja en la següent convocatòria citada per al 12 de desembre amb El buen Hijo i Àlex Blat (Tardor) com a cartell principal. La tercera i última cita d’Aperitius a la Lúdica arribarà el matí de diumenge 23 de gener.

 

Informa Nou Horta. Aldaia