Aldaia Ràdio oferix quatre hores de directe amb la Grossa de Nadal

Dijous, 23 Desembre 2021 10:21 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 359 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aldaia Ràdio va oferir ahir més de tres hores i mitja de retransmissió en directe a través de l’emissora municipal i en un format multiplataforma –Facebook, 89.4 FM i aldaiaradio.com- per fer arribar a tots els veïns i veïnes el sorteig de la Grossa de Nadal, i cada premi amb les seues ubicacions.

 

Aldaia Ràdio ha sigut l’altaveu de les il·lusions, somnis i experiències d’aldaiers i aldaieres que cada any viuen amb la celebració del sorteig. De fets els micros d’Aldaia Ràdio han eixit al carrer durant el sorteig per a agafar testimoni dels veïns i veïnes i usuaris de les administracions de loteria de la localitat. De la mateixa manera, s’ha oferit la participació a través de les xarxes socials i s’han rebut i emés missatges de sort i bons desitjos dels i les oients i s’ha treballat en xarxa amb la ràdio d’Àpunt i el programa El Rall, de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

 

També han passat pels micròfons de l’emissora municipal la regidora de Comunicació, Laura Delgado, i algun col·laborador que ha volgut apropar-se als estudis a viure de prop l’emoció d’una jornada tan especial.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dijous, 23 Desembre 2021 10:25