El primer cicle ‘Aperitius a la Lúdica’ tanca amb més d’un miler d’assistents totals

Dimarts, 01 Març 2022 15:36 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 225 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’escenari de la terrassa de la piscina d’estiu d’Aldaia va acollir a quasi una desena de cantants, grups i formacions musicals al llarg de quatre jornades de Aperitius a la Lúdica.

 

Des de novembre fins a febrer hem pogut gaudir de la música de Yambú, BlackBird Trio, Renaldo&Clara, Àlex Blat, El Buen Hijo, Guineu o Maluks en un ambient incomparable i a l’aire lliure. Uns artistes que van visitar el Poliesportiu Jaume Ortí per a oferir actuacions de música i ball, que van estar precedides d’una sessió de Micros Oberts. Esta sección va náixer per a donar a conéixer noves promeses de la nostra terra.

 

D’esta manera, vora 300 persones van assistir a cada una de les quatre jornades d’esta nova oferta d’oci aldaiera, sumant en total un miler assistents. Tot un èxit compartit amb la col·laboració de Clavaris del Crist, Sant Roc i Fadrines d’Aldaia, aportant visibilitat i suport a les festes locals.

 

Segons l’alcalde de la localitat, Guillermo Luján, “la col·laboració ha estat clau per a l’èxit d’esta oferta fantàstica d’oci saludable al nostre poble. Gràcies al bon fer de treballadors, associacions i veïns i veïnes d’Aldaia este espai d’estiu pren vida durant tot l’any per a la ciutadania. Estem segurs de que esta iniciativa tindrà continuïtat en els pròxims mesos”.

 

La regidora d’Instal·lacions Esportives, Marta Romeu, i el regidor de Joventut, Sergio Gómez, asseguren estar “molt contents per la gran acollida que ha tingut la proposta. Volíem revitalitzar i rendibilitzar les instal·lacions del nostre poble i s’ha fet de manera segura i saludable. És un espai nou i jove per a les famílies i col.lectius del nostre poble”.

 

Famílies, joves i amics han gaudit durant el matí de quatre diumenges d’hivern dels aperitius de moda, amb música en directe, servici de barra i tallers infantils gràcies al nou ús d’este espai municipal que ha arribat per a quedar-se.

 

Informa Nou Horta. Aldaia