El comerç d’Aldaia tanca el 19 de març

Dimarts, 15 Març 2022 13:01 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 235 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aldaia va rebre fa uns dies, i per registre d’entrada de l’Ajuntament, una Resolució de la Conselleria de Comerç en la qual es notifica, per al municipi d'Aldaia, que queda deshabilitat per a la pràctica comercial el dissabte 19 de març de 2022.

 

D’esta manera, s’atén a la reivindicació veïnal, i a la petició del Consistori a la Generalitat Valenciana, de mantindre tancat el dia de Sant Josep, o dia del pare, en tot el comerç de la localitat com a festiu local. Complint amb els criteris de la Llei de Comerç es va sol·licitar:

 

“L'Ajuntament d'Aldaia, considerada la rellevància de la festivitat del 19 de març, sent les falles una festivitat de gran arrelament en el municipi d'Aldaia i que un gran nombre de persones treballadores en el sector comercial, que per un motiu o l'altre celebren les falles i la festivitat de San Josep, sol·licita la deshabilitació del 19 de març per a la pràctica comercial, a canvi, d'habilitar el diumenge 20 de març de 2022.

 

Tot això donant audiència a les entitats representatives dels interessos afectats d'àmbit local: Associació de Comerciants d'Aldaia (ACODA), Associació de Venedors del Mercat d'Aldaia (AVEMA) i a la Comunitat de Propietaris del Parc Comercial i d'Oci Bonaire.

 

Les entitats consultades: ACODA, AVEMA i la Comunitat de Propietaris del Parc Comercial i d'Oci Bonaire es manifesten a favor d'aquesta proposta. Per això, sol·licita la deshabilitació del 19 de març de 2022”.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimarts, 15 Març 2022 13:02