Aldaia presenta nova web de Participació Ciutadana

Dilluns, 11 abril 2022 09:43 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 185 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Aldaia llança un nou portal web de Participació Ciutadana amb una sèrie de projectes nous, i altres en constant construcció com el PUAM d'Aldaia (Pla Urbà d'Actuació Municipal), la RUA (Ruta Urbana Artística) en format digital, el II pla d'Infància o les propostes de millora per al web municipal.

 

D'esta manera, a través de www.aldaia.es, podrem accedir de manera intuïtiva, inclusiva i participativa a les iniciatives que des del consistori es plantegen.

 

En l'acte de presentació, la regidora de Participació Ciutadana Laura Delgado, explicava que “la nostra intenció és posar a la disposició de la ciutadania la nova eina per a poder participar i que estem a temps de proposar punts de vista i suggeriments per a continuar sempre construint junts”.

 

D'altra banda, s'ha presentat també un nou banc d'imatges municipal amb el qual s'oferiran les fotografies de què disposa l'àrea de Comunicació de l'ajuntament dels esdeveniments locals perquè la ciutadania puga accedir a elles o compartir-les a través de WhatsApp o xarxes socials, i descarregar-les -si ho desitja- en alta definició.

 

Totes estes novetats s'emmarquen dins de la campanya pel foment de la participació Decidim una Aldaia millor.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

 

Modificat el Dilluns, 11 abril 2022 09:44