Plati exposa la seua ‘Furia’ a Aldaia

Dijous, 28 abril 2022 13:20 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 130 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La sala d’exposicions Plaça Major, mostra estos dies ‘Furia, color y aventura’ de Plati, artista urbà aldaier per mostrar una segona part de l’evolució del creador “eixint-se un poc de la temática del grafiter, amb 19 llenços i molt de material alternatiu”. Obres realitzades a pinzell i retolador, estudiades i pensades prèviament, “que tenen un fons i una explicació que, si et conte, faria que veres el quadre d’altra manera”.

 

Plati va inaugurar la mostra, amb presència d’autoritats locals com ara l’alcalde, la regidora de Cultura o el regidor de Joventut, amb música en directe i molts amics i familiars en bon ambient al Centre Gent Jove d’Aldaia, el que va ser l’antic Ajuntament.

 

De fet l’artista està molt lligat al seu poble i que així seguirà: “Aldaia és el meu poble i treballar a casa, fer el que t’agrada i damunt passejar i vore les teues creacions… té el seu punt i és un orgull”. Plati assegura vindre del carrer, de pintar allà on podia, i en un estil que no estava reconegut “fa 15 anys erem vàndals però només volíem un espai on expressar-nos, hui tenim altre concepte tot i que sempre hi haurà vàndals que se n’ixen del sistema”.

 

Ha pintat les passarel·les, en col·laboració amb el dissenyador Carlos Haro, el túnel amb l’avinguda 2 de maig, la paret exterior del trinquet de poliesportiu junt a Josep Roca, entre altres obres al nostre poble, i assegura que “busca l’alternativa de crear per embellir espais”.

 

Hem de donar suport a l’art, i cuidar-lo perquè embellir els nostres carrers, donar-li art al poble, amb missatge és important. Cada intervenció de la RUA (Ruta Urbana Artística d’Aldaia) s’ha creat per alguna cosa, i hem aprofitat les que ja teníem i les noves per crear un entorn més favorable”.

 

D’esta manera, del 27 d’abril al 2 de maig, de 9 a 21 hores, poden visitar l’obra de Plati, que admet la crítica constructiva i espera remoure records i pensaments per “deixar un bon sabor al visitant de ‘Furia’”.

 

Informa Nou Horta. Aldaia