Més de 2.500 alumnes passen pel TAMA amb ‘Anem al Teatre 2022’

Dimecres, 11 Mai 2022 15:17 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 209 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) ha estat estes setmanes el punt de trobada de les excursions escolars d’alumnat de tota la localitat. Com cada curs, el TAMA ha organitzat i dut a terme amb èxit el XXXI ‘Anem al Teatre’.

 

Es tracta d’una programació comarcal de teatre infantil i juvenil per al públic dels centres educatius d’Aldaia que pretén apropar la cultura, en totes les seues vessants, als més menuts i joves.

 

Després de l’ajornament, per motius de la pandèmia de la Covid-19, el cicle ha tornat amb una bonica programació i els espectacles “Nina” de Fil d’Arena (espectacle de dansa teatre), “Royal Circ” de La Finestra Nou Circ (espectacle circense amb malabars, equilibris, música i acrobàcies) i “ROB” de Teatre de l’Abast (funció teatral sobre un naufragi on la imaginació és l’únic bot salvavides).

 

En total, han estat cinc intenses jornades, del 3 al 12 de maig que en horari escolar han omplit el gran auditori de grups d’infantil i primaria. Segons l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján “És importantíssim apostar per una educación completa apropant la cultura als xiquets i xiquetes, i en Aldaia ho hem tingut sempre clar. Dona gust vore el nostre benvolgut teatre ple de present i futur entorn de l’escenari.”

 

Per la seua part, la regidora de Cultura, Empar Folgado, considera “molt important que jugant amb personatges i situacions diferents, els i les nostres menudes puguen posar-se en la pell d’altres, sentir les vivències i fomentar així un aprenentatge en valors positius per a la nostra societat”.

 

Finalment, durant l’edició de 2022, un total de 2.595 alumnes d’Aldaia han participat i gaudit de nou del cicle cultural ‘Anem al teatre’.

 

Informa Nou Horta. Aldaia