La I Aldaia Ràdio Festa celebra al carrer

Dilluns, 18 Juliol 2022 09:49 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 186 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’emissora municipal Aldaia Ràdio ha celebrat la primera edició de l’Aldaia Ràdio Festa. Una trobada, a la plaça de la Constitució, per a realitzar un programa de ràdio al carrer i a l’abast de tots i totes, amb música en viu i moltes veus.

 

L’objectiu, amb més de dues hores de programa, era “apropar la ràdio a la ciutadania i ajuntar-nos per conéixer-nos entre nosaltres. Ja són vora 50 els col·laboradors i col·laboradores que fan ràdio a la nostra emissora activament, i moltíssims més han passat pels estudis.”

 

El programa ha estat inaugurat per l’alcalde, Guillermo Luján, i la regidora de Comunicació, Laura Delgado: “volem agrair a tantes persones que s’han implicat en aquest projecte, així com a l’equip que el fa possible, i estar hui al carrer a l’inici de festes és un símbol que Aldaia Ràdio està més viva que mai”.

 

El programa ha oferit música en directe, amb la Farnals Blues Band i Rumbo a Flavia, i presentadors de tots els espais que han pogut assistir que han explicat els seus continguts, inquietuds i el sentit de posar-se a les ones d’Aldaia Ràdio.

 

A l’acte també han estat representades la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, aportant “tot el suport que sempre fluix entre les emissores amigues” que la conformen.

 

D’aquesta manera, la plaça de la Constitució d’Aldaia ha estat una festa on també s’han oferit detallets per als participants i un refresc per a suportar les altes temperatures.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 18 Juliol 2022 09:50