El Salvador Gadea d'Aldaia presenta el I Festival de Rock Escolar

Dijous, 15 Desembre 2022 13:41 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 125 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Institut de secundària IES Salvador Gadea d’Aldaia llança Escola de Rock, una iniciativa nova amb l’objectiu d’apropar l’alumnat al món de la música, i concretament al rock, proposant la col·laboració a tots els centres d’Aldaia i Alaquàs.


El centre obri el termini d’inscripció per a una festa que es programa per al mes de març de 2023: “Es tracta d’una trobada de grups de música moderna (Rock, Pop, R&B, Folk, etc.) formats en els centres educatius, tant públics com privats (o a conseqüència d’haver passat per ells), de les localitats d’Aldaia i Alaquàs”.


D’esta manera, es poden presentar grups formats per alumnes, professorat o ex-alumnes dels centres de les dos localitats, sempre que almenys tres membres del grup siguen estudiants actualment.


En funció del nombre de grups inscrits es decidirà el nombre de temes a interpretar en el I Festival de Rock Salvador Gadea, siguen covers o temes propis. L'esdeveniment tindrà lloc una vesprada, al pati de l'institut, i amb entrada lliure, i podent convidar a qui es desitge perquè vinga a gaudir de la música.


La regidora d’Educació d’Aldaia, Marta Romeu, anima a la participació perquè “la música siga motiu d’unió la als nostres centres educatius. Cal agrair la gran tasca d’alumnat i professorat per implicar-nos a tots i totes en una iniciativa tan important”.


Apunta’t
Per a inscripcions, més informació i actualitzacions sobre l'esdeveniment pots visitar la web de l'IES Salvador Gadea, en l'apartat ‘Escola de Rock’, https://portal.edu.gva.es/iessalvadorgadea/tag/escola-de-rock/ o directament en el mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dijous, 15 Desembre 2022 13:43