Entrevista a David Solis, Presidente Ejecutivo de Junta Local Fallera de Aldaia

Divendres, 10 Març 2023 11:27 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 55 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Cóm se esteu preparant estes pròximes falles des de Junta local?

Estem preparant – les amb la mateixa il·lusió que sempre, o inclòs més si fora possible, ja que considere que són les Falles més esperades de la història, amb un calendari replet d’ actes i activitats molt diverses per a tots el fallers i falleres, que a més, també poden disfrutar la resta de ciutadans de la nostra localitat que sempre són benvinguts a acompanyar–nos.

 

Se torna a fer algun acte en especial que per pandèmia no s’ havia pogut fer?

Les Falles d’ Aldaia no deixàrem de realitzar cap acte com a tal. Els fallers estem fets d’ una pasta especial i, tant a les Falles de setembre com a les de març, ens reinventàrem i poguérem dur a terme ambdues setmanes falleres, com sempre però amb tots els requisits sanitaris necessaris per a garantir la seguretat de tots. 

Quin acte recomanaries que no se poden perdre de las falles d’Aldaia?, i perquè.

Crec que no hi ha cap acte del que oblidar- se, no haurien de perdre’ s cap. Tots tenen la seua màgia que els fa especials: la Crida, que cada any es més impactant i emotiva, la Macrodespertà amb tro de bac, la cavalcada del ninot en la que les nou comissions treballen de valent per donar una desfilada única. Tampoc em puc oblidar del lliurament de premis, l’ ofrena, l’ operació quilo, la mascletà i la cremà. Com ja he dit cada acte fa que les nostres festes siguen les millors.

El que sí voldria destacar és que aquest any, per primera vegada a la història de les falles d’ Aldaia, realitzarem el dia 15 a les 00:00 de la nit la Nit de l’ Albà, en la qual direm al món sancer que Aldaia comença les seues volgudes Falles.

¿Qué penses que ens va a dur aquestes Falles 2023?

Les Falles són part de la meua vida, per això mateix vaig decidir ostentar el càrrec de president de Junta Local. Sóc feliç veient la categoria i el prestigi que tenim les nou falles d’ Aldaia que formem Junta Local i això és el que a nivell personal em va a aportar a mi: la felicitat i satisfacció de saber que totes les comissions d’ Aldaia naveguen tots a una per a fer de la setmana fallera la nostra festa gran

 

¿Vos afegir algo més? un missatge per als veïns?

Espere i desitge que els veïns participen activament dels actes fallers i que la tolerància, el respecte i la diversitat imperen entre tots. D’ aquesta manera les Falles 2023, que ja són una realitat, seran recordades per a sempre com a les millors Falles de les nostres vides.