Alfafar contracta a obrers i peons agropecuaris

Dimecres, 03 Gener 2018 14:41 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 689 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alfafar ha contractat un total de 10 persones, totes elles ocupen un lloc de treball en l’Ajuntament d’Alfafar, gràcies a l'adhesió del municipi a programes de contractació per a aturats de llarga durada i persones en situació de desocupació de 30 anys o més. 

Els programes EMCORD i EMCORP han facilitat la contractació de diferents persones per a realitzar treballs d'obrer i peons agropecuaris. EMCORD, és una subvenció destinada a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga durada en el programa d'iniciativa social “SERVEF”. Gràcies a la mateixa s'han pogut incorporar 2 obrers oficials de 2ª i 2 peons agropecuaris per una durada de 6 mesos. A més, el programa EMCORP, destinat a la contractació de persones en situació de desocupació de 30 anys o més d'edat, en el programa d'iniciativa social “SERVEF”, ha permès comptar amb 1 obrer oficial i 3 peons agropecuaris, durant un període de 6 mesos.

D'altra banda, gràcies a l'ampliació de la subvenció SEPE, s'ha pogut comptar amb la contractació de 2 treballadors del Sistema Agrari.

D'aquesta manera, l’Ajuntament d’Alfafar, gràcies a la seua adhesió als diferents programes de contractació, ha pogut donar ocupació a 10 persones, sent 8 de les contractacions de veïns i veïnes d'Alfafar.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 03 Gener 2018 14:42