Alfafar acull un intercanvi juvenil en el marc del programa Erasmus+

Dilluns, 21 Octubre 2019 11:40 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 1045 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de la seua àrea de Joventut, ha organitzat un intercanvi juvenil amb la fotografia com a fil conductor. Així, des del passat 17 i fins al dimarts 22 d'octubre, 30 joves d'Itàlia, Eslovàquia, Bulgària, Estònia i Espanya s'estan donant cita a Alfafar en el marc del programa de la Comissió Europea Erasmus+.

 

Durant aquests dies, les i els participants estan duent a terme el projecte “Fotografia com a eina d'expressió”, que cerca acostar les diferents cultures i que es coneguen per mitjà d'una combinació de dinàmiques interculturals i la fotografia.

 

En aqueix sentit, durant aquest dijous les i els joves van realitzar una gymkana per Alfafar on van poder conèixer i fotografiar el patrimoni i els recursos culturals d'Alfafar com la biblioteca o la Sénia de la Castañera. Avui, divendres, han tingut ocasió de visitar l’Ajuntament on l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, els ha donat la benvinguda a la localitat i els ha ensenyat i explicat tant les dependències municipals com el quadre de la Jura de Santa Gadea que es troba en el despatx d'alcaldia. Aquest cap de setmana està previst que tinguen una trobada culinari en el qual cada grup prepare cuina tradicional dels seus país d'origen i una visita pel centre de València.

 

L'intercanvi posarà el seu fermall final dimarts que ve 22 d'octubre amb l'exposició de les fotografies realitzades durant la seua estada en el Espai Jove d'Alfafar. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament també pretén que les i els joves del municipi coneguen el programa Erasmus+ afavorint així la seua participació en aquest.

 

Aquest projecte cerca promoure la interculturalitat entre les i els joves escurçant així les diferències, mostrar-los l'eficàcia i importància de l'educació no formal a nivell personal i laboral i fomentar valors com l'autoconfiança, el treball en equip, la tolerància, la integració o la capacitat de diàleg.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 21 Octubre 2019 11:48