MN4 reparteix als seus clients 10.000 € en regals en presentar els seus tiquets de compra aquest estiu

Dimarts, 25 Agost 2020 11:05 Escrit per  MN4 Publicat en Alfafar-VAL Vist 542 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre Comercial i d'Oci MN4, situat a Alfafar, repartirà als seus clients 10.000€ en regals durant l'acció #RUTA4X4 només per presentar els seus tiquets de compra des de hui fins al 24 de setembre. El safari és la temàtica que embolica la participació destinada als consumidors més aventurers que volen posar-li el fermall d'or al seu estiu.

 

Els clients podran emportar-se targetes regal de fins a 45€ per a gastar en el centre només per presentar, a través de l'enllaç (https://mn4.com/ruta4x4/), els tiquets de les seues compres (amb despesa mínima compresa entre els 15€ i els 30€) en alguns dels establiments d'alimentació, restauració, moda, complements, serveis i oci de MN4, seguint una de les quatre rutes que més s'ajusten al seu consum: Elefant (alimentació, restauració i oci), Armadillo (oci, moda i restauració), Lleopard (alimentació, moda, complements i serveis) i Zebra (oci, restauració, complements i serveis).

 

Una vegada l'equip de MN4 registre i comprove la validesa dels tiquets, s'enviarà a cada participant un correu electrònic amb la targeta regal corresponent a una de les quatre modalitats de participació a la qual s'ajusten. Els usuaris podran participar fins al 24 de setembre (o fins que s'esgote l'assignació econòmica de l'acció) i fer ús del seu premi des del 10 d'octubre de 2020 fins al 31 de desembre de 2021. Bases de l'acció: https://mn4.com/ruta4x4/bases-legales-ruta-4x4/


Amb l'acció #RUTA4X4 el Centre Comercial i d'Oci d'Alfafar desitja animar als seus visitants a continuar gaudint de les seues compres i de la #DiversiónSegura que MN4 ofereix aquest estiu, després d'uns mesos en què el confinament ha sigut protagonista de les seues vides.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 25 Agost 2020 11:07