Alfafar celebra la seua XXIV edició dels homenatges 9 d’Octubre

Dimecres, 14 Octubre 2020 10:19 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 512 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Cultura, va organitzar dijous passat 8 d’octubre la XXIV edició dels homenatges 9 d’Octubre. L’acte, que es va celebrar en el pavelló municipal, es va retransmetre a través del Facebook de l’Ajuntament d’Alfafar perquè tota la població poguera seguir-ho, donades les limitacions actuals pel covid-19. Aquesta retransmissió continua sent pública per al seu visionat.

 

Aquesta edició ha volgut agrair, reconéixer i homenatjar a totes les persones que han col·laborat durant els mesos d’estat d’alarma pro el Covid-19. Els homenatjats són dos; el col·lectiu de costureres solidàries i el grup de fabricants de pantalles solidàries.

 

El col·lectiu de costureres solidàries han sigut un exemple d’apoderament social davant l’adversitat. De manera voluntària, en col·laboració i coordinació amb l’Ajuntament d’Alfafar, aquestes 32 dones van confeccionar màscares per a atendre les necessitats dels veïns i veïnes. El producte del seu esforç i compromís social són les més de 30.000 màscares que van realitzar i es van repartir pel municipi d’Alfafar.

 

Elles són Amparo Brú, Ana María Chelós, Lidia Parra, Margarita Segura, Ada Serrano, Ana Isabel Ramírez, Antonia García, Araceli Osuna, Bibiana Rodríguez, Carmen Pérez, Dolores Núñez, Dori Ramírez, Encarna del Riu, Ester Martín, Fernanda Moreno, Judith García, Laura Martínez, Lina Aniceti, Loli Fresneda, Mari Carmen Galera, María del Carmen Navarro, Mari Carmen Santiago, María Dolores Palací, María José Baltanás, Mari Paz Serrano, María Teresa Martínez, Susi Cubells, Teresa Guimerá, Miguela Romer, María Alarcón, Carolina Cucarella i Pilar Ortells.

 

D’altra banda, el consistori ha volgut reconéixer la iniciativa i solidaritat del grup de fabricants de pantalles solidàries. Aquest grup, mogut per la inquietud i preocupació davant les notícies de falta aportar el seu granet d’arena a través de les impressores 3D. Aquestes persones van dedicar el seu temps, material, esforç i coneixements, així com la seua capacitat de coordinació i treball conjunt, a generar més de 600 pantalles protectores.

 

És per això que s’ha volgut agrair a Chavdar Vasilev, Eva María Griñán, Miguel Ángel Fortea, Víctor Heras, Pedro José Moreno, Miguel Bau i Khalid Rozgani el seu treball i dedicació en desenvolupar desinteressadament aquestes pantalles que han anat a comerços locals, treballadors públics de serveis essencials, mercats, associacions, o centres de salut entre altres.

 

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es realitza aquest acte per a reconéixer la labor de persones i entitats que han estat al servei de la ciutadania d’Alfafar en general, i especialment dels més necessitats, durant aquesta pandèmia.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 14 Octubre 2020 10:19