Alfafar promociona la literatura local a través de la seua Fira del Llibre

Dimecres, 05 Mai 2021 14:03 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 220 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura, ha organitzat una sèrie d'activitats per a promocionar la literatura local sota el paraigua de la Fira del Llibre, que no s'ha pogut celebrar de la manera habitual a causa de la situació actual.

 

Ahir es va realitzar la inauguració de la Fira del Llibre el Centre Comercial Carrefour d'Alfafar, on és totes les activitats relacionades. L'emplaçament ha sigut cedit per Carmila, propietària del Centre Comercial Carrefour. A aquest acte van assistir l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, la regidora de Cultura, Fina Carreño, el coordinador regional d'operacions de galeries Carmila, Luis Monzonís, el responsable de Carrefour Alfafar, Tomás Catalán i representants de l'equip de govern.

 

Aquest espai, obert a tota la ciutadania, acull una exposició sobre el contacontes alfafarense Llorenç Giménez, que arriba a Carrefour després d'estar exposada a la Biblioteca Pública Municipal d'Alfafar. De la mateixa manera, la biblioteca ha cedit una mostra dels llibres dels escriptors i escriptores d'Alfafar per a donar a conéixer la literatura del municipi.

 

A més, de cara a la cap de setmana, les persones que s'acosten a l'espai de la Fira del Llibre podran conéixer a l'escriptor Vicente Sala, que signarà les seues obres el divendres 7 de maig de 18.00 a 20:30h, i a l'autor Ángel Beitia, qui estarà signant el dissabte 8 de maig d'11.30 a 13:30h.

 

El Centre Comercial Alfafar compta amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats entre les quals es troben el desinfectat diari de les superfícies, limitació de l'aforament o l'ús de gel hidroalcohòlic de manera habitual.

 

Amb aquestes activitats, l’Ajuntament d’Alfafar mostra el seu compromís amb la cultura segura, el suport als autors i autores locals i la seua labor per la promoció de la cultura alfafarense.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 05 Mai 2021 14:05