Alfafar tanca zones públiques per a evitar botellons per l’afluència de persones d’altres poblacions

Dimarts, 20 Juliol 2021 13:27 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 477 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a causa de l’escalada en les dades positives de coronavirus, i la problemàtica derivada de la reglamentació aplicable als municipis confrontants, s’ha vist obligat a decretar el tancament de l’amfiteatre del parc de les palmeres i el cercle del parc 8 de març a fi d’evitar aglomeracions i botellons per l’afluència de persones d’altres poblacions.

 

Des de dimarts passat, 13 de juliol, els municipis confrontants de Sedaví i Benetússer, van ser inclosos en la llista de Conselleria amb toc de queda nocturn. Esta situació, que no contempla l’estructura i fluxos entre els municipis, ha generat que nombrosos grups de joves acudisquen a Alfafar, que no té la mobilitat nocturna limitada, a realitzar activitats d’oci nocturn.

 

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha explicat que “esta realitat suposa un greu perill per a la salut de la població d’Alfafar i els propis joves, i per tant i pel principi de prudència malgrat no estar obligats, l’Ajuntament ha cregut oportú prendre esta mesura”.

 

Des de l’Ajuntament d’Alfafar se sol·licita el suport de l’administració autonòmica , així com el reforç de la Guàrdia Civil i les policies locals de tots els municipis per a complir i fer complir la llei.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 20 Juliol 2021 13:29