Alfafar prepara l’agenda d’actes festius de setembre

Dimecres, 25 Agost 2021 16:19 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 455 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Cultura i Festes, ha preparat una agenda d’actes festius per al mes de setembre. Esta programació inclou activitat cultural, esportiva i actes festius, esdeveniments que substitueixen les festes patronals en honor a la Verge del Do que no es poden realitzar en el seu format habitual.

 

Durant els primers 10 dies de setembre, Alfafar oferirà esdeveniments i activitats amb l’objectiu de mantenir l’esperit festiu ple de cultura, esport i oci que ompliria els seus carrers eixos dies. Totes les accions compliran amb les mesures sanitàries vigents.

 

El regidor de Festes i Esports, Eduardo Grau, ha indicat que a la corporació agradaria “que tot això haguera passat ja i poder realitzar unes festes com les que coneixem, però tampoc podem quedar-nos parats”, per això, explica, s’ha apostat per una programació adequada a la situació”.

 

La programació inclou actes culturals, musicals, esportius, cinema, exposicions i actuacions humorístiques per a totes les edats i per a totes les persones. A més, es realitzaran actes festius en honor a la Verge del Do, patrona d’Alfafar.

 

L’agenda es repartirà els pròxims dies en tots els domicilis d’Alfafar, i estarà disponible en els punts d’informació municipals i en les xarxes socials de l’ajuntament.

 

Eduardo Grau ha volgut destacar que “Alfafar porta sent des de l’any passat un referent pel que fa a la reactivació dels actes culturals, esportius i festius, i no deixarem de ser-ho en estes dates”. Així mateix, ha expressat el seu desig que “l’any vinent puguem celebrar les festes com toquen” i ha convidat a totes les persones que acudisquen als actes que hem preparat amb il·lusió i, sobretot, amb responsabilitat”.

 

Consulta la programació completa: https://bit.ly/AgendaSetembre21

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 25 Agost 2021 16:20