Alfafar es prepara per a l'inici dels actes festius de setembre

Dilluns, 30 Agost 2021 15:51 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 377 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Cultura i Festes, està preparant l'inici de les activitats festives de setembre. Per a això, ha realitzat reunions de coordinació amb les àrees d'esports, alcaldia, manteniment i seguretat ciutadana per a garantir el bon funcionament i seguretat de totes les activitats.

 

Durant els primers 10 dies de setembre, Alfafar oferirà esdeveniments i activitats amb l'objectiu de mantindre l'esperit festiu ple de cultura, esport i oci que ompliria els seus carrers aquests dies. Totes les accions compliran amb les mesures sanitàries vigents, reforçant així l'aposta d'Alfafar per la cultura i l'esport segurs.

 

Aquesta programació substitueix les festes patronals en honor a la Verge del Do que no es poden realitzar en el seu format habitual. El programa inclou actes culturals, musicals, esportius, cinema, exposicions i actuacions humorístiques per a totes les edats i per a totes les persones. A més, es realitzaran actes festius en honor a la Verge del Do, patrona d'Alfafar.

 

L’Ajuntament d’Alfafar porta apostant des de l'any passat per la realització d'activitats culturals i esportives amb l'objectiu d'oferir una programació segura a la població.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 30 Agost 2021 15:52